085 2007497
info@alerton.nl
Bredaseweg 108A
4902 NS Oosterhout

Wie wij zijn

Home / Wie wij zijn

Infrasupport, project solutions, QHSE en railsafety

AlertOn is een dynamisch bedrijf dat haar haar klanten op vakkundige wijze oplossingen biedt op het gebied van infrasupport, project solutions, QHSE en railsafety.

Wij staan voor

  1. Vakmensen en professionals. Elke man of vrouw die voor AlertOn werkt is betrouwbaar, proactief en flexibel. Als opdrachtgever krijgt u dus altijd de beste mensen met brede, beproefde en actuele kennis en vaardigheden.
  2. Veiligheid. Alleen het hoogst haalbare veiligheidsniveau is goed genoeg voor u als opdrachtgever. Daarom worden onze medewerkers doorlopend getraind en getoetst op kennis van protocollen en veiligheid en de uitvoering daarvan.
  3. Certificering. AlertOn heeft een integraal managementsysteem dat voldoet aan de eisen van ISO 9001, VCA en de Erkenningsregeling Personeelssteller. Ons systeem is gecertificeerd, waarmee wij onderstrepen dat veiligheid, gezondheid en milieu op de eerste plaatst staan tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden. Niet alleen voor onze medewerkers, maar ook voor u als opdrachtgever. In 2021 volgt het doorvoeren van de Safety Culture Ladder.  

Meer weten over wat AlertOn voor u kan betekenen?

Een telefoontje of mailtje is voldoende om een afspraak te maken voor een persoonlijke kennismaking of het beantwoorden van eventuele vragen.

Contact opnemen

Bredaseweg 108A
4902 NS Oosterhout
085 2007497 | info@alerton.nl

© 2020 AlertOn.nl | Alle rechten onder voorbehoud