085 0806150
info@alerton.nl
Vaartweg 14
4905 BL Oosterhout

Wie wij zijn

Home / Wie wij zijn

Infrasupport, project solutions en spoorveiligheid

AlertOn is een dynamisch bedrijf dat haar haar klanten op vakkundige wijze oplossingen biedt op het gebied van infrasupport, project solutions en spoorveiligheid.

Wij staan voor

  1. Vakmensen en professionals. Elke man of vrouw die voor AlertOn werkt is betrouwbaar, proactief en flexibel. Als opdrachtgever krijgt u dus altijd de beste mensen met brede, beproefde en actuele kennis en vaardigheden.
  2. Veiligheid. Alleen het hoogst haalbare veiligheidsniveau is goed genoeg voor u als opdrachtgever. Daarom worden onze medewerkers doorlopend getraind en getoetst op kennis van protocollen en veiligheid en de uitvoering daarvan.
  3. Certificering. AlertOn heeft een integraal managementsysteem dat voldoet aan de eisen van ISO 9001, VCA en de erkenningsregeling Werkplekbeveiliging. Ons managementsysteem is gecertificeerd en tevens zijn wij ook Safety Culture Ladder trede 4 gecertificeerd. Hiermee onderstrepen wij dat veiligheid, gezondheid en milieu op de eerste plaatst staan tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden. Niet alleen voor onze medewerkers, maar ook voor u als opdrachtgever. 

Meer weten over wat AlertOn voor u kan betekenen?

Een telefoontje of mailtje is voldoende om een afspraak te maken voor een persoonlijke kennismaking of het beantwoorden van eventuele vragen.

Contact opnemen

Vaartweg 14
4905 BL Oosterhout
085 0806150 | info@alerton.nl

© 2020 AlertOn.nl | Alle rechten onder voorbehoud